Energetische behandelingen en lenormandkaarten































Helende handen

 

Reiki / Shambhala

 

Reiki / Shambhala is een 'universele levensenergie' de energie om ons heen. Alles wat leeft en groeit, heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan.

Tijdens een Reiki / Shambhala behandeling wordt deze energie doorgegeven door middel van handoplegging en gebeurt altijd met kleding aan. Het stimuleert blokkades op te heffen, waardoor klachten verminderen en het ondersteunt op krachtige wijze het natuurlijke proces van healen. Het werkt op elk niveau en stroomt naar de plekken waar de energie het meest nodig is. Het vult tekorten aan en herstelt de balans. Daardoor zorgt het voor het versterken van je afweersysteem, vermindering van pijnklachten, ontspanning en innerlijke rust. Het helpt je negatieve gedachtenpatronen en emoties los te laten en te verwerken.

Het doel van Reiki / Shamhala is spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling. Je komt na een behandeling vaak tot nieuwe inzichten, waardoor je los kunt komen van oude patronen. Hierdoor kun je oud zeer en angsten loslaten, kun je anderen vergeven en ontdekken wat je talenten en gaven zijn. Deze energie kan tijd en ruimte overbruggen waardoor healing op afstand ook mogelijk is. Mocht u geen tijd hebben om naar mij toe te komen dan kan ik u ook een afstandsbehandeling geven. Weet wel dat Reiki/Shambhala een aanvulling op je gezondheid is en zeker geen vervanging van reguliere zorg of geneeskunde.

 

 

 

 

 

Mindfulness

 

Mindfulness betekent je bewust zijn van wat er gebeurt en in contact zijn met wat je daarbij ervaart, zonder oordeel. Contact maken in het hier en nu. Mindful bezig zijn, zorgt ervoor dat je stopt met piekeren en dat je stress en onrust los kunt laten, waardoor je minder tot geen stress ervaart.

 

Mindfulness is iets wat iedereen gewoon kan leren. De kern van mindfulness is om niets te willen oplossen. Door niet te streven naar verandering, ontstaat er juist ruimte waarin verandering mogelijk is. Je leert te kijken met open, vriendelijke aandacht en bewuster te leven.

 

Wat ik met u samen doe: Meditatie, bodyscan, aandachtsoefeningen en ontspanningsoefeningen, die u daarna thuis gewoon zelf kunt doen. 

 

Vaak zijn een paar afspraken genoeg om u op gang te helpen.

Holistische healing

 

Holistisch staat voor weer ‘heel’ maken d.m.v. massage. Het proces op gang brengen wat gericht is op herstel van verstoorde harmonie. Balans brengen tussen lichaam en geest.

 

Ik maak gebruik van diverse vormen van aanraking en massage op uw schouders, uw nek en uw hoofd.

Zodra mijn handen iemand aanraken voel ik in mijn eigen lijf waar iemand last van heeft. Dit hoeft niet altijd lichamelijke pijn te zijn. Soms krijg ik door waar de pijn vandaan komt of waardoor deze ontstaat.

 

Door deze gave kan ik ook (jonge) kinderen, dieren of (verstandelijk) gehandicapten helpen. Alles met en uit liefde. Soms zijn 3 behandeling genoeg, andere keren zijn meerdere behandelingen nodig.

 

Godin Isis Energy

 

 

De energie van Isis is liefdevol en krachtig en zal ondersteuning bieden om in contact te komen met verschillende lagen van je bewustzijn. Na een fijne, krachtige sessie zul je je prettiger en opgeruimder voelen. Je merkt dat je meer in je eigen kracht bent gezet.

 

Ik maak gebruik van een 2 benige Ankh, die de vorm van het menselijk lichaam uitbeeldt. Het oog van de Ankh moet een hoofd voorstellen, met daaronder horizontaal de armen en verticaal de benen. Het kruispunt van de Ankh ligt bij het keelchakra.

Je zult na een behandeling meer voor jezelf durven opkomen en meer levenskracht ervaren. De Ankh brengt en verspreidt vanuit het hart lichtkracht.

 

Met de lus kunnen blokkades verwijderd worden en de benen zullen ervoor zorgen dat je beter geaard bent. 

 

Net als een muziekinstrument kan de Ankh ook een trilling overbrengen. De Godin Isis Energy helpt je om je middels mentale, emotionele, fysieke en spirituele healing op te tillen naar een hoger trillingsniveau.  

 

 

 

 

Magnetiseren

 

Wanneer de energie in je lichaam verstoort is, kun  je last krijgen van lichamelijke en geestelijke klachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld buikpijn, hoofdpijn, pijn in je nek of schouders. Magnetiseren houdt in dat je met je handen energie overbrengt naar de persoon die de klachten heeft. Door het overbrengen van deze energie nemen de klachten af en is het lichaam weer in balans. Je hoeft me niet te vertellen waar je last van hebt, vaak kom ik daar wel achter als ik bezig ben. Met mijn handen ga ik over je lichaam, ik voel dan in mijn lichaam op welke plek je een behandeling nodig hebt. Vaak voel jij dan warmte, kou of tinteling, soms gaan je darmen borrelen, moet je gapen of boeren. Je kunt je kleren gewoon aanhouden. Als ik de juiste plek heb gevonden, dan houd ik mijn handen even daar. Door mijn handen op of boven de pijnlijke plek te houden begint de energie te stromen en begint de healing te werken in het lichaam. Ik sla de energie af en ga weer door totdat ik van mening ben dat die plek genoeg behandeld is. Als je iets mag voelen, dan weet je dat de energie zijn werk doet en je lichaam zich aan het helen is. Het kan ook voorkomen dat je niets merkt of voelt. Dit wil dan niet zeggen dat er niets gebeurt, de energie stroomt altijd. Als je komt voor emotionele of geestelijke klachten, dan kan het gebeuren dat je tijdens de behandeling moet huilen of lachen. Sommige mensen merken binnen een dag al dat de klachten minder zijn, anderen moeten een paar keer terugkomen. Een klacht die al een hele tijd aanwezig is, kan niet binnen één dag over zijn.

 

In principe kun je je bij vele klachten laten magnetiseren. Denk hierbij aan het volgende:

 

Buikpijn

Maagpijn

Hoofdpijn

Moeheid

Burn out

Reuma

Vermoeidheid

slapeloosheid

Onrust en paniek

Faalangst

Depressie

Sport blessures

Pijn bij chronische ziektes

Andere psychische klachten 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          foto van Ankh (bij Godin Isis Energy) is gemaakt door crystalhealingart.nl

 

 

 

 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved